Напишите нам

office@a-elita.in.uaa-elita.in.ua(098) 808-86-39Киев, ул. Большая Васильковская 13/1
office@a-elita.in.ua
a-elita.in.ua
(098) 808-86-39
Киев, ул. Большая Васильковская 13/1

Персональные данные

Політика конфіденційності

Ця політика конфіденційності пояснює, яким чином збирається інформація про вас, як вона використовується і розкривається  «Романенко Світлана Юріївна» (далі також Компанія) при  відвідуванні вами сукупності веб-сторінок, доступ до яких здійснюється із використанням доменного імені (адреси): http://www. http://goodjob_courses.wizzylab.com/ (далі – Сайт).

Цим ви також надаєте згоду на обробку своїх персональних даних та підтверджуєте, що є повідомлені про порядок та мету а також інші умови їх обробки відповідно до ст. ст. 6, 8, 10, 11 Закону України «Про захист персональних даних».

Відвідуючи Сайт ви приймаєте нашу Політику конфіденційності, ви дозволяєте Компанії збирати, використовувати і розкривати інформацію про вас відповідно до цілей, що вказані нижче.

Цим ви підтверджуєте, ви маєте достатню правоздатність та дієздатність за законами Вашої країни для надання згоди з цією політикою конфіденційності та згоди на обробку Ваших персональних даних на умовах, що тут викладені. У випадку, якщо ви не маєте достатнього обсягу дієздатності, цим ви підтверджуєте, що згода з цими правилами надана вашими батьками або опікунами, що маються повний обсяг цивільної дієздатності та уповноважені за законами країни Вашої юрисдикції давати таку згоду.

Ми можемо змінювати цю Політику конфіденційності час від часу. Якщо ми внесемо зміни, то ми повідомимо вам, оновивши дату в верхній частині політики. Ми рекомендуємо вам ознайомитися з політикою конфіденційності, коли ви отримуєте доступ до Сайту, щоб залишатись проінформованим про наші інформаційні методи і способи, якими Ви можете допомогти захистити вашу конфіденційність.

 Персональні дані. Терміни

Володілець персональних даних – фізична або юридична особа, яка визначає мету обробки персональних даних, встановлює склад цих даних та процедури їх обробки, якщо інше не визначено законом;

Згода суб’єкта персональних даних – будь-яке добровільне волевиявлення фізичної особи щодо надання дозволу на обробку її персональних даних відповідно до сформульованої мети їх обробки;

Обробка персональних даних – будь-яка дія або сукупність дій, здійснених повністю або частково в інформаційній (автоматизованій) системі та/або в картотеках персональних даних, які пов’язані зі збиранням, реєстрацією, накопиченням, зберіганням, адаптуванням, зміною, поновленням, використанням і поширенням (розповсюдженням, реалізацією, передачею), знеособленням, знищенням відомостей про фізичну особу;

Персональні дані – відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована;

Розпорядник бази персональних даних – фізична чи юридична особа, якій власником бази персональних даних або законом надано право обробляти ці дані;

Суб’єкт персональних даних – фізична особа, стосовно якої відповідно до закону здійснюється обробка її персональних даних.

        1. Права суб’єктів персональних даних

Особисті немайнові права на персональні дані, які має кожна фізична особа, є невід’ємними і непорушними.

Суб’єкт персональних даних має право:

1) знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;

2) отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;

3) на доступ до своїх персональних даних;

4) отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;

5) пред’являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;

6) пред’являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;

7) на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв’язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;

8) звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого або до суду;

9) застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;

10) вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;

11) відкликати згоду на обробку персональних даних;

12) знати механізм автоматичної обробки персональних даних;

13) на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

        

  1. Збір інформації

Інформація збирається автоматично через Сайт.

Коли ви отримуєте доступ до Сайту, ми автоматично збираємо інформацію про Вас, в тому числі це є:

                  

  1.  Використання інформації

Ми можемо використовувати інформацію про вас для різних цілей, в тому числі:

Погоджуючись з нашою політикою конфіденційності чи іншим чином надавши нам інформацію, ви даєте згоду на обробку та передачу інформацію, в тому числі – в Україні.

                

     4.  Безпека

Компанія приймає розумні заходи для захисту інформації про вас від втрати, крадіжки, неправильного використання та несанкціонованого доступу, розкриття, зміни та знищення.

        

5.  Зв’язок

Ви можете звернутись з запитаннями щодо цієї Політики конфіденційності в будь-який час по електронній пошті office@a-elita.in.ua.

Push-повідомлення

З вашої згоди ми можемо відправляти Push-повідомлення або попередження коли ви знаходитесь на Сайті або на вашу електронну пошту чи мобільний номер, що були вказані вами при заповненні форми запиту на Сайті, щоб забезпечити інформацію, що відноситься до Сайту, оновлення послуг, рекламні повідомлення та інші відповідні повідомлення.

  1. Зберігання інформації

Компанія буде зберігати і використовувати інформацією на стільки, на скільки необхідно для того, щоб надавати якісні послуги і до тих пір, доки таке використання буде визнано Компанією доцільним.